Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Gedachten en mijmeringen

Als je HSP bent, zoals ik, dan is het fijn om gedachten, mijmeringen en ingevingen toe te vertrouwen aan het papier. Dat doe ik dan ook graag. Ik heb een prachtig boekje waar ik elke dag in schrijf. Wat mij bezig houdt en waardevolle informatie die ik met je wil delen. 

Hier vind je regelmatig nieuwe schrijfsels en dingen waar je iets aan hebt. Lees en doe er je voordeel mee.

Ben je zelf ook HSP'er? Dan is schrijven misschien ook iets voor jou. De methode die ik voor mezelf gebruik, brengt mij in de schrijvers-flow. De woorden vloeien dan uit mijn pen en vormen een verhaal op het papier. Mijn hoofd word er rustiger van, mijn ideeën heel concreet en daaruit haal ik dan weer de inspiratie om mensen verder te helpen met interessante artikelen en informatie.

Wil je eens van gedachten wisselen over iets wat je hier hebt gelezen? Wees welkom!

Contact