1 op 1 met Medium Esther Perez

1 op 1 met Medium Esther Perez

Ik ben niet zomaar een medium. Vergelijk mij met die de ene bloem in de woestijn, sterk genoeg om alle stormen en ontberingen te overleven. Elke zege heeft mij krachtiger gemaakt en sterker verbonden met mijn vele gidsen en helpers. Ik noem dat mijn lijntjes met boven en mijn spiri-tribe. Ik ben met hen verboden op een manier die weinigen begrijpen en ik ben enig in mijn soort.

Mijn leven stond altijd al in het teken van anderen vooruit helpen. De lijst van mensen wiens leven is veranderd door mijn hulp langer dan de ruimte die ik hier heb.

Ik ben een kristalhelder medium en lichtwerker. Een energetisch healer met unieke methoden. Dynamisch in alles wat ik doe en mijn resultaten zeggen alles.

Ik ben direct en zeg het zoals ik het hoor en zie. Dat kan verrassend zijn. Het is misschien niet wat je wilt horen. Maar het is altijd wat je op dat moment nodig hebt!

Ga ik 1 op 1 met dan betekent dat alle tijd voor jou. De diepte ingaan tot op de bodem van wat jou tegenhoudt. De oorzaak opsporen van jouw huidige verlangen naar rust en tevredenheid. No-nonsens en recht op het doel af. Zodat jij met scherpe inzichten en praktische handvatten mijn deur uitstapt, rechtstreeks in jouw nieuwe realiteit.

Interesse of nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we samen hoe ik jou mag helpen.

Neem contact op