Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Wegens de uitbraak van corona zijn alle evenementen en beurzen tot nader bericht geannuleerd. Sommige nieuwe data zijn inmiddels beken

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates of schrijf je in voor de Love Letters nieuwsbrief.

Hieronder zie je een overzicht van alle beurzen en evenementen

Er zijn veel beurzen en evenementen in het land, en ik vind het leuk om daar ook te zijn. Maar ik kies zorgvuldig en ik ga niet zomaar overal naartoe. Het evenement of de beurs moet echt bij mij passen en goed voelen. Ik organiseer zelf ook kleinschalige events, zoals een paranormale dag met readings. Ook die vind je hier. Het lijkt me erg leuk om je op een van de events te zien. 

Spiritueel- en Welnessbeurs Samma Saya

Datum: september 2020 (verplaatst van april naar september)
Tijden: 11.00 - 17.30 uur
Entree:

Na het geweldige succes van de eerste editie in 2019, kon het vervolg in 2020 natuurlijk niet uitblijven! Spiritueel centrum Samma Saya presenteert voor de tweede keer haar Spiritueel & Wellness beurs in Haarlem. Op een top-locatie kun je terecht voor lezingen, een team van paragnosten, mediums & helderzienden, astrologen, healers, masseurs, meditatie, handlijnkunde,workshops, verkoopstands en nog veel meer!

Locatie en adres:

Pannenkoekenparadijs Haarlem
Reinaldapad 10
2033 SX Haarlem

Tong Tong Fair - gaat niet door

De Tong Tong Fair presenteert ook dit jaar weer een caleidoscopische cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal programma. In het zogenaamde 'paranormale straatje' bezet ik met veel plezier en voor het derde jaar op rij, de stand met collega medium Thomas Woolthuis e.a.

Locatie en adres:
Malieveld
Koekamplaan
2594 AA Den Haag

AFGELOPEN EVENEMENTEN

Samma Saya beurs
Datum: 1 maart 2020 
Tijden: 11.00 - 17.00 uur
Entree: gratis

Inmiddels een vast adres waar je mij kunt vinden! Een kleine, gezellige en sfeervolle beurs waar alleen maar de besten uit dit vak te vinden zijn!

Locatie en adres:
Zalencentrum Velserduin
Velserduinplein 3, 1971 BR IJmuiden

Paranormale middag met mediums Esther Perez en Natascha Stathi
Datum: 2 februari 2020 (02-02-2020)
Tijden: 13.00 - 15.30 uur
Entree: 15,- inclusief goodiebag
Kaartverkoop start in januari 2020

In samenwerking met collega medium Natascha Stathi. In een veilige en vertrouwde sfeer, geef ik deze middag readings aan de hand van meegebrachte foto's en/of voorwerpen. Natuurlijk zal een spontane waarneming hier en daar niet ontbreken! Dat gebeurt immers altijd. 

Collega medium Natascha Stathi zal middels haar automatisch schrift boodschappen doorgeven. DIt wil je niet missen. Let vooral ook op de bijzondere datum!

Locatie en adres:
De Brughwall
Achterhaven 89
1135 XT Edam

Ladies Night Vue Cinemas Purmerend
Datum: 17 december 2019
Tijden: 18.30 - 23.00 uur
Entree: gratis

Een heerlijke avond voor ladies only, met een sfeervolle kerstmarkt in de foyer van de bioscoop met gluhwein en kerstige hapjes, stands en natuurlijk de mogelijkheid om bij mij een reading te komen doen!

Locatie en adres:
Vue Cinemas Purmerend
Geulenstraat 1
1441 XR Purmerend